Hamsteren - Kaartspel

Waardering:
80% of 100
€ 10,99
Normale prijs  
Uit het assortiment
Niet op voorraad

Overzicht

Hamsteren Eenvoudig, tactisch kaartspel. Verzamel gelijke hamsters en speel deze op het juiste moment. Maar pas op, want liggen er al hamsters in dezelfde kleur, dan mogen ze niet worden gespeeld. Wie hamstert de meeste punten?
Vanaf 8 jaar
3 - 5 spelers
+/- 20 min
Bluf

Geluk

Taktiek

  • Vóór 14:30 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende dag geleverd
  • Wij leveren ook op zaterdag in Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 39,00 in Nederland en vanaf € 49,00 in België.

veelgestelde vragen

Waar is de online speluitleg?
We zijn druk bezig om voor de meeste spellen een video met speluitleg te maken. Momenteel is deze voor dit spel nog niet beschikbaar. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Over het spel

In dit listige, tactische kaartspel probeer je gelijke hamsters te verzamelen en op het juiste moment te spelen. Als je aan de beurt bent, pak je een rij kaarten of speel je een set kaarten. Maar pas op, want heeft een andere speler al hamsters in dezelfde kleur liggen, dan mogen deze niet worden gespeeld. En, speel je een set, dan verliest de speler met de meeste handkaarten er een aantal. Dat voorkomt dat spelers heel veel kaarten gaan sparen.

Met alleen het spelen van kaarten ben je er echter nog niet. Pas als je jouw stapel gespeelde kaarten omdraait, scoor je er punten voor. Wie hamstert de meeste punten?

Hamsteren is een eenvoudig kaartspel met veel mogelijkheden om de andere spelers dwars te zitten. Daarom is het geschikt voor families en als tussendoortje voor gevorderde spelers.


Inhoud:
  • 120 hamsterkaarten
  • De spelregels
Meer informatie
Artikelcode999-HAM01
Gewicht0.2000
Merk999 Games
Afmetingen12,3 x 9,7 x 2 cm
AuteurFrancesco Berardi
EAN Code8717249200130
Jaar van Uitgifte2015