Hoogspanning: Benelux - Bordspel

Deel via:
€ 24,99
bij 999 Games
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd

Overzicht

Uitbreiding op het economische bordspel Hoogspanning. Met een keur aan nieuwe elektriciteitscentrales en speelborden van de Benelux en Midden-Europa.
Vanaf 12 jaar
2 - 6 spelers
+/- 120 min
Strategie:

Geluk:

Bluf:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Uitbreiding op het strategische stroomleveringsspel Hoogspanning. De set bevat een tweezijdig bedrukt speelbord met kaarten van de Benelux en Midden-Europa. Voor beide scenario's zijn speciale spelregels van toepassing. Verder zitten er nieuwe elektriciteitscentrales in de doos, die meerdere spelvarianten mogelijk maken. Zo kun je met een dubbele hoeveelheid centrales spelen of kiezen voor een extra lang spel.

Meer informatie
Prijs € 24,99
Artikelcode 999-HOO02
Gewicht 1.2000
Merk 999 Games
Afmetingen 37 x 27 x 5,5 cm
Auteur Friedemann Friese
EAN Code 8717249193852
Jaar van Uitgifte 2010
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Bij Hoogspanning moet je in de gaten houden dat je na het bieden op een energiecentrale voldoende geld overhoudt om brandstoffen in te kopen. Het zou natuurlijk jammer zijn als de nieuwe centrale geen stroom kan produceren. Wat daarnaast ook belangrijk is, is dat je dan ook nog eens geld overhoudt om een nieuwe stad aan jouw elektriciteitsnet aan te sluiten. Want wat heb je aan een nieuwe centrale vol brandstoffen, als de opgewekte stroom nergens naartoe kan?

Bij het bieden kan het soms handig zijn om een centrale op de veiling aan te bieden die je niet per se zelf wilt hebben, maar waarvan je denkt dat andere spelers hem wél willen hebben. Op die manier kun je hen mooi tegen elkaar laten opbieden, zodat een van je tegenstanders in ieder geval minder geld heeft om brandstoffen in te kopen, of minder geld heeft om een nieuwe stad aan te sluiten.

  • Recent Searches
  • SCH-49014 37
  • weerwolfen van wakkerdam 83
  • cacao bordspel 1
  • piraten en ontdekkers 5-6 spelers 10