Little Storm: In Bad - Bordspel


€ 9,99
bij 999 Games
Niet op voorraad

Overzicht

Little Storm helpt kinderen bij dagelijkse bezigheden zoals buiten spelen, de broodtrommel vullen of bedtijd. De spelers draaien om de beurt een plaatje om en leggen die op hun tableau als het plaatje met dat op het tableau overeenkomt. Wie als eerste zijn tableau vol heeft, wint!
Vanaf 2,5 jaar
2-6 spelers
+/- 15 min
Geluk:

Geheugen:

Educatief:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Little Storm is een serie educatieve geheugenspelletjes voor jonge kinderen. Alle spellen van Little Storm zijn gebaseerd op de filosofie dat kinderen zich het beste ontwikkelen als ze niet beseffen dat ze aan het leren zijn. Daarom staat speelplezier voorop en is het educatieve gedeelte min of meer "verborgen". Draai om beurten een plaatje om en leg die op je tableau als het plaatje met dat op je tableau overeenkomt. Heb jij als eerste je tableau vol? In Little Storm: In bad komen kinderen erachter wat ze nodig hebben om in bad te spelen en zich te wassen.

Meer informatie
Artikelcode 999-LIT04
Gewicht 0.3300
Merk 999 Games
Afmetingen 25,5 x 11,5 x 7 cm
Auteur Kristian Dreinoe
EAN Code 8717249194767
Jaar van Uitgifte 2011
Evenement Nee
label Nee

Tactische tips

Let ook goed op als iemand anders aan de beurt is. Misschien draait hij wel een kaartje om dat jij nodig hebt. Je hoeft dan alleen nog maar te onthouden waar het kaartje ligt.

Videos