Marco Polo - Bordspel

Deel via:
€ 42,99
bij 999 Games
Op voorraad!
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd

Overzicht

Sluit contracten af en reis op de meest lucratieve manier van Italië naar China. Zet dobbelstenen als arbeider in, waarbij hogere waarden de mogelijkheid geven om bepaalde acties nogmaals uit te voeren. Interactief bordspel met veel keuzevrijheid. Winnaar Premio Archimede 2012.
Vanaf 12 jaar
2 - 4 spelers
+/- 40 min
Logistiek:

Strategie:

Tactiek:

  • Bestel rechtstreeks bij 999 Games of kies een van de andere aanbieders
  • Voor 15:00 uur via 999 Games besteld op een werkdag, de volgende bezorgdag geleverd
  • Gratis verzending vanaf E 20,00 in Nederland en Belgie

Over het spel

Dit tactische en strategische bordspel won de spellenontwerpwedstrijd Premio Archimede in 2012. Je bent een van de karakters die na de ontdekking van de zijderoute door Marco Polo een soortgelijke reis gingen maken. Elk karakter heeft unieke eigenschappen, die hem in het spel bepaalde voordelen opleveren. Elke ronde begint met het werpen van 5 dobbelstenen. Deze bepalen voor een deel welke mogelijkheden je hebt. Hoe hoger de dobbelstenen, des te waardevoller zijn je acties, maar je moet er ook meer voor betalen als je een actie kiest die al bezet is. Je verdient vooral punten voor het vervullen van handelscontracten, het stichten van bepaalde handelsposten en het bereiken van Peking. Daar heb je goederen en kamelen voor nodig. Deze kun je op bepaalde actievelden krijgen. Elk actieveld vraagt 1, 2 of 3 dobbelstenen, waarvan de laagste waarde bepaalt hoe vaak je de actie mag uitvoeren of hoeveel de actie opbrengt. Om een bezet actieveld te mogen gebruiken, moet je de waarde van je dobbelsteen in geld betalen. Marco Polo heeft zoveel keuzemogelijkheden, dat het spel altijd anders is. Een aanrader voor de echte liefhebbers! FAQ en verduidelijkingen

Meer informatie
Prijs € 43,00
Artikelcode 999-MPO01
Gewicht 1.7600
Merk 999 Games
Afmetingen 22,5 x 31,5 x 9 cm
Auteur Daniele Tascini, Simone Luciani
EAN Code 8717249200413
Jaar van Uitgifte 2015
Evenement Nee
label

Tactische tips

Buit de eigenschappen van je karakter goed uit.

Zorg dat je altijd voldoende geld hebt, zodat andere spelers je niet kunnen blokkeren.

Maak gebruik van de extra actiemogelijkheden in je beurt. Het kan je wat kamelen kosten, maar vaak kun je er acties mee besparen.

  • Recent Searches
  • Ravensburger Koehandel kaartspel 27
  • Legenden van andor uitbreiding 85
  • De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact Bordspel 5
  • Speluitleg machiavelli 2