Zuiderspel is een unieke kans om samen met familie en vrienden te genieten van nieuwe bord-, kaart-, dobbel- en andere gezelschapsspellen. Speciaal voor het 10-jarig jubileum is dit evenement met één hele dag verlengd.

Twee dagen lang wordt dit evenement in de prachtige hallen van het NH Conference Centre Koningshof gehouden. Het voormalige klooster ligt in een bosrijke omgeving en is voorzien van allerlei goede faciliteiten. De parkeerruimte is gratis, er is een goede busverbinding met station Eindhoven en je kunt er zelfs blijven slapen. Vorig jaar bezochten ruim 1700 mensen deze gezellige beurs.

Bezoek onze stand en ervaar de nieuwste spellen Majesty, Berenpark, Polis, Caverna: Het Duel en Happy Salmon. De XL-versie van Leo moet naar de kapper is hier ook te spelen. Onze demonstrateurs staan voor je klaar en leggen de spellen voor je uit, zodat je meteen kunt beginnen.

NK Carcassone
Op de zondag vindt op dit evenement ook het officiële Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2018 plaats. Inschrijven voor het NK Carcassonne? Kijk hier voor meer info.
Heb je zin in een gezellige middag? Speel dan mee!

Datum:  
24 en 25 maart 2018

Locatie:
NH Conference Centre Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Tijd:
Beide dagen van 10:00 tot 18:00 uur

Kijk voor meer informatie over Zuiderspel op www.zuiderspel.nl/