Altijd al je eigen pretpark willen runnen? Dit is je kans!

’Jouw Pretpark’ is het nieuwste deel in de Adventure by Book-reeks waarin je aan je je eigen attracties, winkels, restaurants en aankleding bouwt. Jouw keuzes bepalen of het park een succes wordt of niet!

Bewapend met slechts een potlood, een gum, en een ondernemersgeest begin je aan het avontuur om jouw droom werkelijkheid te maken: een eigen pretpark! De attracties, aankleding, paden en winkels in het park teken je op de plattegrond achterin het boek. Elke beslissing die je als manager maakt, duurt een aantal dagen en heeft invloed op hoe leuk de gasten je park vinden en hoeveel geld er binnenkomt of uitgaat. Het doel is om aan het eind van het jaar een succesvol park te hebben.

Geen twee parken zullen hetzelfde zijn, dus na één keer spelen ben je nog lang niet klaar. Gum je park uit of download een nieuwe plattegrond en probeer een nog beter park te bouwen!

Adventure by Book: Jouw Pretpark wordt in september verwacht. Het is een heerlijk solospel maar kan als je meerdere boeken hebt ook tegen elkaar gespeeld worden waarbij je de parken van jouw concurrenten kunt bezoeken en zelfs saboteren. Het is ontworpen door Shuky met illustraties van Gorobei, hetzelfde team dat we kennen van De Schatzoekers van de Kuala-archipel.