De avontuurlijkste schatzoekers, opgelet! Binnenkort verschijnt er een prachtig geïllustreerd kaartspel vol interactie en tactische uitdagingen, speciaal voor jullie. Hou een oogje in het zeil voor De Schat van Kadora, verwacht in het najaar. 

Jullie hebben een schatkaart van het eiland Kadora in bezit gekregen. X marks the spot! Maar… er wordt gewaarschuwd dat de schat betoverd is. Na maanden op zee komen jullie uiteindelijk aan op het eiland en vinden jullie in een grot de enorme partij gekleurde diamanten, die direct onder de zeerovers wordt verdeeld. 

Maar terug in de kajuit zitten jullie vast. De betovering blijkt geen fabeltje. De boot blijft stil liggen en jullie kunnen niet meer van het eiland wegkomen. Hoe meer diamanten je bezit, hoe zwaarder de betovering. De enige manier om de betovering op te heffen is om van één kleur de meerderheid te bezitten. Dié diamanten mag je houden. Je probeert dus zo snel mogelijk van alle overige diamanten af te komen. Maar niemand geeft ze zomaar af. Dus begint het grote uitruilen…

Wie kan er straks uitvaren? En wie moeten er voor altijd op het eiland achterblijven met de rest van de schat?