Dit najaar verschijnt er weer een spannend nieuw deel in de EXIT-reeks: EXIT: HetKerkhof van de Duisternis. Hiermee bestaat deze spannende reeks van Escape Room-spellen alweer uit 15 delen.

Volgens een eeuwenoude legende moet het lukken om vannacht, als de maan precies goed staat, de schat te vinden in de tombe van Sir Reginald. Spoed je naar het duistere kerkhof, want jullie hebben maar weinig tijd om het mysterie op te lossen en zo de immens kostbare robijn te bemachtigen. Kunnen jouw zenuwen het aan?

Niveau: •••

 

Over EXIT

In EXIT probeer je samen uit een bepaalde locatie te ontsnappen of een mysterie te ontrafelen. Je moet naar aanwijzingen zoeken en verschillende raadsels oplossen om steeds dichter bij de bevrijdende uitgang te komen. De raadsels zijn zeer uiteenlopend, van woordpuzzels tot aan creatief knippen en plakken. Ondertussen loopt de tijd door...

EXIT is een spelconcept, dat net als de "echte" escape rooms zorgt voor zenuwslopende spanning. Je bent voortdurend met z’n allen koortsachtig aan het zoeken, nadenken en overleggen en het Eurekamoment wanneer je de puzzel hebt opgelost zal nooit gaan vervelen.

EXIT is bedoeld voor iedereen die zijn hersenen graag aan het werk zet en houd van puzzelen. De verschillende moeilijkheidsgradaties zorgen er voor dat je op een lager of hoger niveau kunt instappen. Let op de niveau indicaties.

Ga nu de uitdaging aan. Duik in het avontuur met EXIT en ontsnap!