Tijdens het Spellenspektakel presenteren wij bij onze stand onze nieuwe originele titel Sneaky Bastard. Sneaky Bastard is een biedspel met een actuele insteek: vastgoed! Tijdens het spel moet je zo slim mogelijk bieden op verschillende huizen, die variëren van een aftandse studentenkamer tot het peperdure Luchtkasteel. Maar pas op: je kunt ook op het geld bieden dat door andere spelers wordt ingelegd. Waar de ene speler een vermogen betaalt om een huis in handen te krijgen, gaat de andere speler ervandoor met het geld dat dat huis heeft opgeleverd.

Wat Sneaky Bastard zo bijzonder maakt, is dat deze van Nederlandse bodem is. Sneaky Bastard is ontwikkeld in samenwerking tussen 999 Games en spellenbedenker/cabaretier Robert Brouwer. Robert zal persoonlijk op het spellenspektakel aanwezig zijn om zijn spel toe te lichten.

We willen met 999 Games ons meer gaan richten op spellen die we zelf hebben ontwikkeld. Hoewel samenwerking met grote leveranciers als Kosmos en Hans im Glück altijd een belangrijk onderdeel van ons zal blijven, willen we ook nieuwe spellenbedenkers in bijvoorbeeld Nederland en België een kans geven om originele spelideeën te lanceren. Sneaky Bastard is bij uitstek een voorbeeld van waar deze vormen van samenwerking toe kunnen leiden.