Benieuwd naar een snel en simpel spelletje om de avond mee te beginnen? Wij serveren je graag een paar voorafjes voor een heerlijke avond vol speelplezier!

Begin je avond goed met een potje Regenwormen!
Heb je een gezellige zaterdagavond met vrienden gepland om een paar uur vol in een spel te duiken zoals Marco Polo of Concordia, maar liggen de kinderen stiekem nog niet in bed? Speel dan nog even snel een spelletje Regenwormen met zijn allen! Het is namelijk te spelen tot en met 7 spelers en leuk voor jong en oud!

Bij het spel Regenwormen rol je met de dobbelstenen en probeer je een zo hoog mogelijk aantal bij elkaar te dobbelen om de meeste wormen te verzamelen. Gooi alleen je getallen niet dubbel want dan is je beurt snel voorbij. Let wel op, want er zijn ook nog kapers op de kust om jouw regenwormen weer van je af te pakken!

Regenwormen is daarnaast ook nog handig voor kinderen (en stiekem ook voor ons volwassenen) om het hoofdrekenen te verbeteren. Kortom, 2 vliegen in 1 klap! Na 1 of 2 (of misschien wel 3, 7 of 13) potjes is iedereen zeker opgewarmd en zijn de kinderen moe gespeeld. De ultieme start van een spelletjesavond!

Voor de liefhebber van deze klassieker is er in de toekomst wellicht nog meer regenwormenplezier in aantocht! Houd onze website en Facebook in de gaten!