De FBJS/BFVS kondigt het Belgisch Kampioenschap Catan 2017 aan in samenwerking met 999 Games. Tijdens het toernooi wordt, net als op het Europees Kampioenschap, alleen met het basisspel van Catan gespeeld.

Iedere speler speelt 3 ronden en daarna speelt de top 4 nog een finaleronde. Aanmelden kan vanaf 9:30 uur en de eerste ronde start om 10:00 uur.Inschrijven op voorhand is niet noodzakelijk maar wel handig om zeker van een plek te zijn. Inschrijven doe je hier. Vooraf inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 7 september 2017.

Hoofdprijs:
RECHTSTREEKSE plaatsing voor het Europees Kampioenschap Catan in Barcelona op 10-12 november met tegemoetkoming in de reiskosten via 999 Games tot € 150,-.

Er zijn ook prijzen voor de hele finaletafel. Vind je Catan geweldig en heb je zin in een gezellige middag? Geef je dan nu op! Dit is je kans om te laten zien dat jij de beste Catan-speler bent! Meer info omtrent o.a. het verloop van de dag, het reglement, de inschrijvingsprocedure enzovoorts vindt u op: www.fbjs.be

Datum:
10 september 2017

Locatie:
Parochiezaal centrum Winksele-Delle, Mechelsesteenweg z/n: Baan Leuven - Mechelen (N26) (achter de kerk).

Tijd:
Aanvang om 10:00 uur

Deelname kost € 3,-. Meer informatie via http://fbjs.be/