Houd je pikhouweel in de aanslag en zet je puntmuts op, want tijdens Zomerspel wordt voor de vierde keer het BK Saboteur gehouden. Alleen de meest gewiekste dwerg zal zich uiteindelijk Belgisch kampioen mogen noemen. Bovendien plaatst hij of zij zich samen met de nummer 2 voor het wereldkampioenschap Saboteur dat in het najaar van 2019 plaatsvindt. De exacte plaats en datum volgen nog.

Voor dit toernooi krijgt iedere deelnemer een nieuwe unieke promokaart “Veto” waarmee je een gangkaart van een andere speler kan tegenhouden. Deze kaart kan zowel bij Saboteur als Saboteur: Het Duel gespeeld worden.    

De winnaar van het kampioenschap krijgt naast eeuwige roem en een ticket voor het WK ook nog een tegemoetkoming in de reiskosten van maximaal 150 euro.

Dus ken jij alle nare trucjes van het mijnwerken uit je hoofd en ben je dus een expert in het spel Saboteur of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Schrijf je dan in. Naast het toernooi kun je nog van enorm veel speelplezier op de Zomerspelbeurs genieten, dus kom vooral langs en speel mee!

Datum:
zondag 16 juni 2019

Locatie:
Gemeentehallen, Kloosterstraat 26, Merelbeke (Perzikenhof), België

Tijd:
Aanvang om 14:00 uur

Toegang:
Deelname aan het toernooi is gratis. De toegang voor de beurs bedraagt € 5,- per persoon.

Inschrijven:
Klik hier.

Meer informatie: 
www.zomerspel.be