In de categorie 'familie' is Berenpark genomineerd voor de Gouden Ludo 2018.

In de komende weken zullen de leden van FORUM-Federatie vzw en bekende Vlaamse spellenclubs de winnaars in elke categorie aanduiden. Die worden op vrijdag 23 november bekend gemaakt, aan de vooravond van Spel 2018Tijdens deze tweedaagse spellenbeurs kun je de spellen zelf komen uitproberen en ook honderden andere populaire en nieuwe gezelschapsspellen komen ontdekken.

Over Berenpark

Bouw je eigen berenpark met grote loopgebieden, ruime dierenverblijven, eetgelegenheden en toiletten. In het park vind je ijsberen, Gobiberen, koalaberen en pandaberen. Wie wil zo'n park nou niet?  Meer informatie over Berenpark >>

Over de Gouden Ludo

De Vlaamse spellenprijs Gouden Ludo is een jaarlijkse prijs voor het beste, nieuwe Nederlandstalige gezelschapsspel op de Vlaamse markt en werd in 2009 voor de eerste keer uitgereikt. De prijs wordt uitgereikt door de Vlaamse spellenvereniging FORUM-Federatie vzw op basis van een bevraging van de eigen leden en verschillende andere gezelschapsspellenclubs in Vlaanderen.

In de visie van FORUM is het gezelschapsspel een cultuurproduct in de volste betekenis van het woord. Het spel is immers typerend voor de menselijke cultuur en die is op zijn beurt weer bepalend voor de mechanismen, de thema's en de vormgeving die een gezelschapsspel uitmaken. Door middel van de Vlaamse spellenprijs wil de federatie deze aspecten expliciet in de kijker zetten en tevens een kwaliteitslabel vormen voor consumenten met enige speelervaring.