Onze tip: bestel op tijd!

Ieder jaar weer hetzelfde liedje. Het heerlijk avondje nadert met rasse schreden en tot nu toe is de zak van de Sint nog akelig leeg. Je bent simpelweg nog niet toe gekomen aan cadeautjes kopen. Werk, kinderen, social life, je hamster aaien, sporten ga zo maar door.

Dat komt wel goed, toch? Nog alle tijd!

Maar voor je het weet staat de sint over een paar dagen al aan die deur te kloppen. Snel! Nog even online bestellen, want naar de stad gaan, daar heb je écht geen tijd meer voor. Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis, toch? In de winkelwagen die spellen, betalen maar, dan zijn ze er morgen! Je laat ze mooi naar werk sturen, dan weet je zeker dat je ze op tijd binnen hebt..

Tot de volgende dag. Je hebt je track & trace mail gekregen en checkt ongeveer elk uur hoe laat je bestelling geleverd wordt. Nog steeds geen bestelling. Maar eens in mijn mail kijken. Post NL: “Excuses voor het ongemak, maar door extreme drukte is jouw zending vertraagd.”

Wees gerust, je bent in zo’n geval niet alleen. De meeste mensen halen de cadeautjes pas op het allerlaatste moment in huis. Maar daar zit juist het gevaar! De post heeft het ieder jaar rond die tijd legendarisch druk. Pakjes die normaal de volgende dag al in huis zijn laten rond de feestdagen soms wel een paar dagen op zich wachten.

Dus wil je echt zeker weten dat je alle cadeautjes op tijd in huis hebt. Wacht dan niet tot het laatste moment maar bestel op tijd!