Binnenkort weten we alles over het dierenrijk!

Er komt een variant van het bekende kennisspel Terra (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016!). In Terra leerde we alles over de wereld en waren er vragen over de hoogste berg, de laagste tempraturen en de meeste toeristen. Nu willen we alles weten over het dierenrijk. Waar leven welke dieren en hoe groot en hoe zwaar zijn ze eigenlijk? Leer het allemaal in het spel Fauna.

In Fauna komen alle soorten dieren voorbij. Reptielen, vissen, vogels, roofdieren en zoogdieren niets wordt overgeslagen. Elke ronde wordt er 1 kaart gepakt met 3 vragen. Zet een wedsteen op de wereldkaart of op de verschillende sporen die bepaalde eenheden weergeven zoals centimeters of kilo’s. Heb je het antwoord precies goed, dan levert dat veel punten op, maar ook als je er heel dichtbij zit krijg je er nog punten voor.  Een wedsteen die je geen punten scoort, ben je tijdelijk kwijt!

Terra en Fauna zijn hele leerzame spellen voor jong en oud! Je hoeft nooit exact het antwoord te weten en je kunt zelfs stiekem meeliften op de kennis van een ander. Deze spellen zijn ook ideaal voor in de klas om kinderen op een leuke manier de weetjes en feitjes van de wereld te leren. Maar voor wie denkt dat dit spel alleen maar educatief is heeft het mis, dit spel is ook gewoon heel erg leuk!

Houd onze website en Facebook in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief en ben de eerste die weet wanneer deze in de winkel ligt!