Machi Koro Legacy is de nieuwste versie van het legendarische dobbelspel.

In Machi Koro Legacy bouwen de spelers ieder hun eigen stad uit met gebouwen en bezienswaardigheden. Een worp van de dobbelsteen activeert de eigenschappen van de gebouwen in je stad en levert je inkomsten. Met het verdiende geld kunnen spelers weer nieuwe zaken aanschaffen. Wie als eerste al zijn bezienswaardigheden heeft gebouwd, wint het spel.

Tot zover Machi Koro. Maar dan de ‘Legacy’. In een Legacy-spel veranderen de spelregels en spelonderdelen gaandeweg. Machi Koro Legacy voegt zo over de duur van 10 potjes even vreemde als bizarre extra’s toe waarmee elk volgend spel anders en zelfs uniek wordt. Aan het eind van jouw reis is de legacy van Machi Koro verteld en heb je een definitieve versie van het spel geformeerd die je nog zo vaak kan spelen als je wilt. 

Machi Koro Legacy is niet alleen een spel, maar een ware dobbelbelevenis. De verhaallijn komt van mister Legacy himself: Rob Daviau (bekend van onder andere Pandemic Legacy en Risk Legacy). De geheime compartimenten in de speldoos zorgen ervoor dat niemand weet wat hem te wachten staat!

Vanaf 10 jaar | 2-4 spelers | 30 minuten