Binnenkort: nog meer blikjes!

Drie succesvolle titels van het bekende merk ‘Drie Magiërs Spellen komen binnenkort in een speciale editie! Spokentrap, Het Magische Labyrint en De Betoverde Toren passen nu met gemak in elke koffer. Daarnaast zitten ze in een super handig blikje dat alle stormen doorstaat.

Spokentrap, is een spel voor jong en oud waar je goed moet opletten en je spook geen seconde uit het oog moet verliezen. Weet jij nog onder welk spook jouw pion zit? Zorg ervoor dat juiste spook als eerste boven komt en je wint het spel. Maar let op dat je onderweg niet verwisseld wordt!

Het Magische labyrint, is een spel over tovenaarsleerlingen met een goed geheugen. Onthoud welke kleur de muur heeft waar je voorbij wilt en ga zo vlug als je kunt door het doolhof. Maar let je even niet op dan kan het zo zijn dat je vol tegen een muur op loopt.

De Betoverde Toren, in dit spel moet je de prinses uit de toren bevrijden maar niet zonder eerst de sleutel te vinden! De strijd barst los tussen Robin en de tovenaar, wie bereikt als eerste de sleutel. Om je nog meer op een dwaalspoor te zetten zitten er ook sleutels verstopt die niet passen waardoor je weer helemaal opnieuw moet beginnen!

Kortom drie spelletjes die bij iedereen in de kast of in de koffer horen! Houd onze website en Facebook in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief en ben de eerste die weet wanneer deze in de winkel ligt!