Belgisch Kampioenschap Saboteur 2017

Tijdens Zomerspel 2017 wordt voor de tweede keer het BK Saboteur gehouden. De twee beste Belgen plaatsen zich voor het wereldkampioenschap Saboteur in Riga (Letland), dat november 2017 plaatsvindt. De exacte datum volgt nog.

Iedere speler krijgt voor dit toernooi een nieuwe speciale promokaart, de “Goal Card Swap”. Hiermee kunnen spelers tijdens het spel doelkaarten verwisselen zonder deze te bekijken. 

De winnaar van het kampioenschap krijgt een tegemoetkoming in de reiskosten van maximaal 150 euro en 2 hotelovernachtingen. Het avondeten en het avondprogramma tijdens het wereldkampioenschap worden voor de twee beste spelers van het BK door Amigo verzorgd.

Ben je goed in het spel Saboteur en heb je zin in een gezellige middag? Schrijf je dan in! Na het toernooi kun je nog van enorm veel spelplezier op de beurs genieten. Als je zin hebt, kun je dan nog een spelletje doen. Kom en speel mee!

Datum:
zondag 18 juni 2017

Locatie:
Gemeentehallen, Kloosterstraat 26, Merelbeke (Perzikenhof), België

Tijd:
Aanvang om 14:00 uur

Toegang:
Deelname is gratis. Deelnemers betalen wel een beurstoegang van € 5,- per persoon.

Vooraf inschrijven draagt bij aan de prijzen die te winnen zullen zijn. Goede reden om je plek van te voren te reserveren. Klik hier om je in te schrijven. 

Meer informatie: 
www.zomerspel.be