Ruim 10 jaar geleden was de laatste ‘Big Game’ in Duitsland. Nu, net op tijd voor het 20-jarig jubileum, is er opnieuw een ‘Big Game’ evenement op de grootste spellenbeurs ter wereld: Spiel - Essen. Op 10 oktober 2015 is iedereen uitgenodigd om het huidige record te verbreken!

Datum:                   Zaterdag 10 oktober 2015
Locatie:                  Hall 4 – Essen fair
Open vanaf:           15.00
Start spel:               16.30
Duur van het spel:  2 uur

Klaus Teuber, de bedenker van Catan, zal zelf ook deelnemen aan dit evenement! Het leuke is dat iedereen aan één grote tafel zal zitten en dus achteraf kan zeggen dat hij of zij een potje Catan heeft gespeeld met de bedenker van het spel. Wie wil dat nou niet?

Behalve het plezier van het spelen zijn er ook vele extra’s voor de deelnemers. Iedere deelnemer krijgt na afloop van het evenement:

  • Een exclusief setje van  46 spelerstukken in een unieke kleur
  • Een exclusief setje van 168 speelkaarten
  • Een nieuw Catan scenario dat exclusief wordt uitgedeeld op het Big Game evenementen en bij Catan toernooien.

Daar bovenop zijn er nog vele andere prijzen te verdienen voor de deelnemende spelers!

De ticketprijzen voor dit evenement variëren van 7 euro voor de mensen die snel boeken en 12 euro als je kaarten op de dag zelf koopt. Maar let op want er is maar beperkt plek!

Belangrijk: de ‘Catan – Big Game’ vindt plaats op de beurs ‘Spiel’. Om mee te doen aan het evenement is het ook noodzakelijk om een ticket aan te schaffen voor de beurs zelf.

 

Voor meer informatie en de mogelijkheid om tickets te bestellen:

http://www.catan.com/for-fans/catan-events/catan-big-game#spiel-15--essen