De eerste editie in 2019 was een groot succes, met 22 clans uit alle hoeken van België en Nederland die streden om de overwinning. Catan Clan Toernooi wordt op zondag 8 maart voor de tweede keer georganiseerd, dus meld je snel aan!

Tijdens het Catan Clan Toernooi op zondag 8 maart in Tielt-Winge (België, bij Leuven) speel je niet alleen, maar in team verband met vier personen.

Je speelt het spel nog wel individueel tegen andere tegenstanders, maar alle behaalde punten van het team worden samengeteld. Een sterk team kan hierdoor de eventuele matige score van één of meerdere spelers van het team gemakkelijk rechtzetten!

Kan je zelf geen team van vier personen vormen, maar wil je toch graag deelnemen, dan is het mogelijk om bij het inschrijfformulier "Losse inschrijving" in te vullen. Met deze inschrijvingen stelt de organisatie een team voor jou samen.

Het toernooi bestaat uit vier rondes. Alle spellen worden gespeeld volgens de officiële regels, tenzij anders vermeld.

Ronde 1 : Uitbreiding Steden en Ridders
Ronde 2 : Basisspel
Ronde 3 : Basisspel
Ronde 4 : Uitbreiding Steden en Ridders

Op het einde van de dag hebben de clans 16 scores behaald (vier keer vier) die worden samengeteld. De clan met de hoogste score is de winnaar!

Ook dit jaar hebben ze weer een fantastische prijzentafel met schitterende spellen! Elke deelnemer ontvangt een mooie prijs!

Je moet helemaal geen specialist in Catan zijn om mee te doen. Het spelplezier staat voorop. Het is vereist dat je de regels van het basisspel en Steden & Ridders kent, zodat er vlot kan doorgespeeld worden.

Ben jij, samen met je vrienden, ook een liefhebber van het Catan spel? Schrijf jullie dan zeker in voor de eerste editie van het Catan Clan Toernooi. Vooraf inschrijven is verplicht om deel te kunnen nemen.

Datum:
Zondag 8 maart 2020

Locatie:
Zaal ‘Jongensschool’, Blerebergstraat 4, 3390 Tielt-Winge

Duur:
Start om 10u, einde rond 18u

Inschrijvingsgeld:
40 euro per team. (inclusief 4 drankbonnen)

Inschrijvingen en informatie op:
catanclantornooi.be