Vorig jaar kwam Concordia op de markt, een intrigerend spel over handelen en bouwen in de Romeinse tijd. Onder de liefhebbers van pittige spellen is het een gewaardeerd spel zoals blijkt uit het winnen van de Nederlandse Spellenprijs en nominaties bij internationale prijzen zoals de “International Gamers Award”, “Kennerspiel des Jahres” en het winnen van de “Meeples choice award”.

Toch zijn er nog maar weinig mensen die het spel kennen. Het komende Spellenspektakel      (7 en 8 november in Eindhoven) biedt een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen. 999 Games demonstreert het spel op de stand, zodat je kunt ervaren hoe dit geweldige spel precies werkt. De mix van handelen in goederen, de juiste actiekaarten kopen, het bouwen van een sterke bordpositie grijpt aan het einde prachtig in elkaar tijdens de puntentelling. Op dat “moment suprême” worden de beste strategen beloond met de meeste punten.

Het werkt uitstekend met ieder spelersaantal van 2 t/m 5. Een fijne bijkomstigheid voor mensen die vaak spelen met z’n tweeën.

En als u komende weekend toch langskomt in Eindhoven, is de kans groot dat er ook een scherpe aanbieding van Concordia is te vinden!