Zet je schrap want binnenkort verwachten wij niet 1 maar 2 nieuwe uitbreidingen op De Legenden van Andor: Met ‘De Donkere Helden’ en ‘De Verloren Legenden’ gaat het verhaal van Andor verder.

Donkere Helden

Vier nieuwe speciale helden en heldinnen komen de Andori versterken: Darh, de bezweerder van de machtige bottengolem; Forn, de ijzersterke halfskral; Leander, de ziener met een bedenkelijke reputatie, en Drukil, de huidverwisselaar, die zich in een grote beer kan veranderen. Maar kijk uit. Deze nieuwe bondgenoten kunnen jouw groep helden vooruit helpen maar evenzogoed in gevaar brengen.

Met de donkere helden kunnen het basisspel “De Legenden van Andor” en de finale van de Andor-trilogie “De Laatste Hoop” nu ook met 5 of 6 spelers worden gespeeld. Maar ook in spellen met 2 tot 4 spelers zorgen de donkere helden voor nieuwe, spannende uitdagingen! 

Vanaf 10 jaar | 2-6 spelers | 60-90 minuten

Meer informatie >>

De Verloren Legenden

Nadat de draak verslagen is (spoiler!) wachten er nieuwe avonturen op onze helden. Met hulp van het volk uit het westen bouwen ze hun platgebrande boerderijen weer op. Daarbij stuiten ze op arbaks, de Andorische geesten van het woud. Al snel staan ze tegenover machtige, tot nu toe onbekende, vijanden: een ijsdemon, een oeroude aardgeest en het opperhoofd van de skrallen. En tot slot helderen de helden in het binnenste van de Grijze Bergen een lang verborgen gebleven geheim op. Deze uitbreiding bevat 3 nieuwe legenden voor het basisspel, waarvan er één op de mijnkant van het speelbord wordt gespeeld.  

De Verloren Legenden zijn met de uitbreiding “Nieuwe Helden” ook met 5 of 6 spelers te spelen!

Vanaf 10 jaar | 2-4 spelers | 60-90 minuten

Meer informatie >>