De Nederlandse spellenvereniging Ducosim organiseert op 19 mei weer zijn eigen spellenbeurs in de AFASzaal van De Flint in Amersfoort!

Op de spellenbeurs kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor zo'n beetje alles wat met spellen te maken heeft. Doe mee aan toernooien, krijg de nieuwste spellen uitgelegd en speel mee! Verder kun je terecht bij de verkoopstands, waar een compleet spellenassortiment wordt aangeboden, vaak met speciale beursaanbiedingen.

999 Games is wederom van de partij en biedt de nieuwste spellen ter demonstratie aan:

Race to the New Found Land
Drop it
- Jatten
1000 Bommen & Granaten

Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt € 7,-. Onder de 12 jaar is de entree altijd gratis.

Bring & Try
999 Games is altijd op zoek naar noviteiten in de spellenbranche en heeft interesse in nieuwe spelontwerpen van gerenommeerde ontwerpers, maar ook van liefhebbers die zelf een spel hebben ontworpen. Om jullie ook de kans te geven je spel aan ons te presenteren, staan wij op Ducosim met een Bring & Try-stand.

Het concept is even eenvoudig als het klinkt. Jij neemt je spel mee, 
999 Games gaat het spelen met behulp van jouw uitleg. Een speelbaar prototype met vlot werkende spelregels is wel een vereiste. Kom met je spel naar De Flint en meld je aan om je spel te laten testen. We werken met een inschrijflijst. De ervaring leert dat mensen die zich aan het begin van de dag aanmelden over het algemeen dezelfde dag nog hun spel kunnen laten testen. Maar kom wel op tijd, want vol is vol. Als we bezig zijn, is er overigens genoeg te doen op de spellenbeurs. Misschien kun je jouw spel zelfs extra testen met andere aanwezige spellenliefhebbers.

Voor meer informatie over deze beurs kun je terecht bij beursorganisator Eelke Heidinga door een mailtje te sturen naar: eelke@ducosim.nl of kijk op www.ducosim.nl.