Op 18 mei vindt de voorjaarseditie van de Ducosim-spellenbeurs plaats. En zoals altijd vinden we de beurs van deze roemruchte Nederlandse spellenvereniging in de vertrouwde Stadszaal van De Flint in Amersfoort.

Toernooien, verkoopstands met speciale beursaanbiedingen, demonstraties van de allernieuwste spellen en nog veel meer. Op de voorjaarsbeurs van Ducosim hoef je je geen moment te vervelen. Zowel leden als niet-leden kunnen hier terecht voor zo'n beetje alles wat met spellen te maken heeft.

Ook 999 Games is weer van de partij. Ontdek onze spellen die dit voorjaar zijn uitgekomen. Spellen als Wingspan, Hadara, Patchwork Doodle en de uitbreidingen op De Kwakzalvers van Kakelenburg en Port Royal.

De entree is gratis voor leden van Ducosim en voor alle bordspelers onder de 12 jaar. De entree voor niet-leden bedraagt € 7,-.

Bring & Try 

Zoals altijd is de Ducosim-beurs de plek waar wij onze Bring & Try-stand hebben staan. Dus heb je zelf een goed spelidee bedacht en uitgewerkt? Zoek dan onze tafel op om jouw spel te demonstreren. Wie weet is jouw spelconcept wel zo goed dat we het oppikken en samen met jou doorontwikkelen.

Hoe werkt dat?

Kom met jouw spelconcept en speelbaar prototype naar De Flint en meld je aan om het te laten testen. Hierbij werken we met het concept: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er is dus een inschrijflijst. De ervaring leert dat mensen die zich aan het begin van de dag aanmelden over het algemeen dezelfde dag nog hun spel kunnen laten testen. Kom dus wel op tijd, want vol is vol.

Met behulp van jouw uitleg gaat het team van 999 Games jouw spel spelen. Vereiste is wel dat je een speelbaar prototype met vlot werkende spelregels meebrengt.

Voor meer informatie over deze beurs kun je terecht bij organisator Eelke Heidinga door een mailtje te sturen naar eelke@ducosim.nl, of kijk op www.ducosim.nl