Zaterdag 20 januari vindt in Amersfoort de Ducosim Winterbeurs plaats.

Spellenvereniging Ducosim organiseert deze compacte en gezellige beurs. In de zaal staan genoeg tafels dus je vindt altijd een plekje waar de nieuwste spellen gedemonstreerd worden.

Nieuwkomer Polis zal hier voor het eerst in Nederland te spelen zijn. In het kort is dit een dynamisch ontwikkelingskaartspel. Veil en koop kaarten in verschillende kleuren, die voordelen bieden op het gebied van economie, cultuur en oorlog. Vernietigde kaarten gaan naar je geschiedenis en leveren ook punten op.

Niet alleen Polis is bij de 999-stand te spelen, maar ook Majesty, Berenpark en Caverna: Het Duel.

Ook is er de jaarlijkse Ducosim Spellenveiling. In de periode van 27 december 2017 tot en met 10 januari 2018 kunnen de kavels bij de veilingorganisatie worden aangeboden. Deze spellen worden op de beurs, live, door een veilingmeester geveild.Elk jaar staat de kavellijst vol met klassiekers uit de afgelopen decennia, maar ook onbekende en daarom zeer interessante spellen zullen worden geveild.

Heb je zelf een goed spelidee? Bezoek dan de 999 Games Bring and Try-stand om jouw spel te demonstreren en wie weet wordt jouw spel doorontwikkeld! Meer info? Klik hier!

Kortom, speel mee met ruim 500 andere spelers!


Datum:
20 januari 2018

Locatie:
De Flint, Coninckstraat 60 in Amersfoort

Tijden:
10:00 tot 17:30 uur

Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt € 7,-. Onder de 12 jaar is de entree altijd gratis. Klik hier voor meer informatie.