Spellenvereniging Ducosim organiseert op zaterdag 19 januari in Amersfoort de Winterbeurs. Op deze compacte en gezellige beurs worden de nieuwste spellen gedemonstreerd en kun je altijd aanschuiven om een potje mee te spelen.

Uiteraard zijn wij van 999 Games ook weer van de partij. De leukste spellen van het afgelopen najaar zullen daar aan bod komen. Zo ook onze nieuwste titel: Carnavalo, een tactisch maar feestelijk bordspel zonder geluksfactoren, waarbij je zoveel mogelijk carnavalsvierders in een tent probeert te krijgen.

Daarnaast is er op de Winterbeurs ook weer de jaarlijkse Ducosim Spellenveiling. Spellen kunnen bij de veilingorganisatie worden aangeboden en deze kavels worden vervolgens live op de beurs door een veilingmeester geveild. Elk jaar weer staat de kavellijst vol met klassiekers, maar ook onbekende (en vaak zeer interessante) spellen uit de afgelopen decennia komen onder de hamer.

En last, but not least, zijn wij natuurlijk ook weer aanwezig met onze Bring & Try-stand. Heb je zelf een goed spelidee bedacht en uitgewerkt? Zoek onze tafel dan op om jouw spel te demonstreren. Wie weet is jouw spelconcept wel zo goed dat we het oppikken en doorontwikkelen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier!

We zien je graag de 19e januari. Tot dan!

Datum:
19 januari 2019

Locatie:
De Flint, Coninckstraat 60 in Amersfoort

Tijden:
10:00 tot 17:30 uur

Ben je onder de 12 jaar of lid van Ducosim, dan is de entree gratis. Voor niet-leden bedraagt de entree € 7,-.

Voor meer informatie, kijk op: http://www.ducosim.nl/