Spellenvereniging Ducosim organiseert op zaterdag 18 januari in Amersfoort de Winterbeurs. Op deze compacte en gezellige beurs worden de nieuwste spellen gedemonstreerd en kun je altijd aanschuiven om een potje mee te spelen.

999 Games is er uiteraard ook weer. Je kan bij onze tafels aanschuiven om de leukste spellen te spelen. Uiteraard zullen de prijswinnaars Wingspan (Gouden Ludo 2019) en De Kwakzalvers van Kakelenburg (winnaar Speelgoed van het Jaar 2019) klaarliggen, maar ook de allernieuwste titels als Crown of Emara en Catan: Kosmonauten zullen gedemonstreerd worden.  

Verder is er op de Winterbeurs ook weer de jaarlijkse Ducosim Spellenveiling. Spellen kunnen bij de veilingorganisatie worden aangeboden en deze kavels worden vervolgens live op de beurs door een veilingmeester geveild. Elk jaar weer staat de kavellijst vol met klassiekers, maar ook onbekende (en vaak zeer interessante) spellen uit de afgelopen decennia komen onder de hamer.

Bring & Try

Tot slot zijn wij natuurlijk ook weer aanwezig met onze Bring & Try-stand. Heb je zelf een goed spelidee bedacht en uitgewerkt? Zoek onze tafel dan op om jouw spel te demonstreren. Wie weet is jouw spelconcept wel zo goed dat we het oppikken en doorontwikkelen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier!

We zien je graag de 18e januari. Tot dan!

Datum:
18 januari 2020

Locatie:
De Flint, Coninckstraat 60 in Amersfoort

Tijden:
10:00 tot 17:30 uur

Entree:
Ben je onder de 12 jaar of lid van Ducosim? Dan is de entree gratis. Voor niet-leden bedraagt de entree € 7,-.

Meer informatie:
http://www.ducosim.nl/