Spellenvereniging Ducosim organiseert drie keer per jaar hun eigen Spellenbeurs waar liefhebbers, of ze nou lid zijn of niet, terecht kunnen voor zo'n beetje alles wat met spellen te maken heeft.

Of je nou komt voor de toernooien, demonstraties van de nieuwste spellen, om gewoon een potje mee te spelen of voor een van de vele andere activiteiten, tijdens deze zomerbeurs hoef je je geen moment niet te vervelen.

Dit jaar demonstreert het team van 999 Games een aantal van onze genomineerden voor de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2018. Te weten: The Climbers, Manhattan en Muse. Ook de spellen Raja's van de Ganges en Ilôs komen uitgebreid aan bod.

Bring & Try

Vast onderdeel van de Spellenbeurs is het onderdeel Bring & Try: 999 Games is altijd op zoek naar noviteiten in de spellenbranche en is naast de nieuwste spelontwerpen van gerenommeerde ontwerpers ook altijd geïnteresseerd in liefhebbers die zelf een spel hebben ontworpen. Om jou ook de kans te geven je spel aan ons te presenteren, staan wij op de Ducosim Spellenbeurs met een Bring & Try-stand.

Hoe werkt dit? Heel simpel:

  • Kom met jouw spelconcept naar De Flint en meld je aan om het te laten testen.
  • We werken met het concept: wie het eerst komt, het eerst maalt. Er is dus een inschrijflijst. De ervaring leert dat mensen die zich aan het begin van de dag aanmelden over het algemeen dezelfde dag nog hun spel kunnen laten testen. Kom dus wel op tijd, want vol is vol.
  • Met behulp van jouw uitleg gaat het team van 999 Games jouw spel spelen. Vereiste is wel dat je een speelbaar prototype met vlot werkende spelregels meebrengt.

Datum:
29 september 2018 

Locatie:
De Flint, Coninckstraat 60 in Amersfoort 

Tijden: 
10:00 tot 17:30 uur

Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt € 7,-. Onder de 12 jaar is de entree altijd gratis. Klik hier voor meer informatie. Voor meer informatie over deze beurs kun je ook terecht bij beursorganisator Eelke Heidinga door een mailtje te sturen naar: eelke@ducosim.nl of kijk op www.ducosim.nl.