Met vrienden een Escaperoom bezoeken is hét uitje van dit moment. Opgesloten zitten en samenwerken om op tijd te ontsnappen garandeert een spannende en unieke groepservaring.
999 Games presenteert 3 verschillende doosjes met daarin elk een unieke Escaperoom. Of je nu in de huiskamer bent of buiten in een weiland. Deze Escaperooms speel je altijd en overal.

De Jury Spiel des Jahres heeft Exit als winnaar gekozen van de Kennerspiel des Jahres-prijs van 2017.

Het principe van EXIT: word als groep in een ruimte ingesloten en heb 60 minuten om te ontsnappen. Daartoe ga je gezamenlijk op zoek naar aanwijzingen en los je puzzels op, om daarmee sleutels of cijfercombinaties voor de sloten te verdienen. Het spel is geschikt voor 1-6 spelers vanaf 12 jaar. Aan het begin van het spel beschik je over een codeschijf en een boek met een afbeelding van de ruimte. Hierop zijn verschillende voorwerpen met allerlei symbolen afgebeeld. Door te combineren, samen te werken en creatief te denken, ontdek je gaandeweg nieuwe aanwijzingen, lossen jullie raadsels op en kraken jullie de codes. Tijdens het spel wordt er van alles gevouwen, beschreven of verscheurd. Nadat het raadsel is opgelost, is het desbetreffende spel niet meer speelbaar.

EXIT is vanaf nu in 3 varianten verkrijgbaar: 
De Verlaten Hut
De Grafkamer van de Farao
Het Geheime Lab


Winactie

Wij geven van elke EXIT 1 exemplaar weg. Laat ons weten via Facebook of marketing@999games.nl op welke originele plaats en met wie jij dit avontuur aan wilt gaan en wie weet ontsnappen jullie binnenkort uit de Escaperoom van dit moment!
Vergeet je adres niet te vermelden. De winnaars worden op 31 juli bekend gemaakt.