Je team van onderzoekers is er klaar voor. Nu is het aan jou om de 5 geheimzinnige verloren steden terug te vinden: de Lost Cities.

Het vertrekpunt ligt in het midden van het speelbord en je probeert in steeds 9 etappes een verborgen stad te ontdekken. Wie aan de beurt is, speelt 1 kaart en zet zo één van zijn onderzoekers in beweging. Afhankelijk van de kleur gaat deze op expeditie naar de Himalaya, het regenwoud, de woestijn, het vulkaangebied of zelfs onder water!

Zorg ervoor dat je in het begin lage kaarten speelt, want elke volgende kaart binnen een expeditie moet gelijk of hoger zijn! Maar geen paniek: je hoeft niet je hele team op expeditie te sturen. Aan het einde is belangrijk hoe ver je onderzoekers binnen de expedities zijn gevorderd. Wie een expeditie te vroeg afbreekt, riskeert minpunten.

Leid de meest succesvolle expedities en win het spel! Meer informatie >>

Tactisch planningsspel. Ga op expeditie naar de legendarische Lost Cities. Speel steeds een kaart om de volgende etappe van een expeditie af te leggen. Maar vorder gestaag, want halfslachtige expedities kosten punten. Artefacten en expeditieleiders kunnen juist extra punten opleveren.