Helemaal niets mis met blauw!

Vandaag staat algemeen bekend als de meest deprimerende dag van het jaar, genaamd ‘Blue Monday’. Deze maandag in januari doet vooral denken aan mislukte voornemens, slecht weer en de vakanties die nog ver weg zijn. Maar omdat wij vinden dat met blauw eigenlijk niets mis is, helpen wij je graag deze dag door te komen en weer een lach op je gezicht te brengen met deze vrolijke en gezellige spellenselectie. Wie weet zijn de spellen handig voor in de pauze op een lange werkdag, of thuis met de kinderen!

Gesjaakt
Eenvoudig, fascinerend kaartspel. Neem een kaart of leg een fiche af om deze af te kopen. Alle kaarten die je hebt leveren uiteindelijk strafpunten op. Dat klinkt dan weer heel ongezellig voor een Blue Monday, maar uiteindelijk moet je er voor zorgen dat je de minste strafpunten hebt! 

Regenwormen
Verzamel zoveel mogelijk wormen in dit snelle dobbelspel. En lukt dat niet eerlijk, dan pak je ze gewoon van een ander af. Als dat laatste je niet vrolijk maakt vandaag, weten wij het ook niet meer.Halli Galli
Het snelle reactiespel! Sla op de bel zodra er 5 dezelfde vruchten te zien zijn. Maar pas op als je te vroeg slaat. In dit spel moet je uiteindelijk zoveel mogelijk kaarten verzamelen. Lukt dat nou niet vandaag, dan kun je ook gewoon je frustratie kwijt door lekker hard te bellen! 

Cup King
Vrolijk, dynamisch spel voor de hele familie! Verdedig je cuppiramide tegen kaartaanvallen van je buren. Lukt dat niet, dan moet je een cup uit je piramide tikken met alle gevolgen van dien. Piramides aanvallen, cupjes weg tikken, alles voor de ultieme strijd tegen Blue Monday! 

Gekke Guppies
Zoek- en behendigheidsspel voor het hele gezin. In een 3D-speelbord vol met echte vergrootglazen hebben verschillende soorten guppies zich verstopt. Zoek met z’n allen naar de guppie in het kijkvenster. Wie vist de meeste guppies op? Een spel waar de chaos snel voor veel hilariteit zorgt en je helemaal afgeleid wordt van je dagelijkse verveling.Mimiq
Kwartetten met gezichtsuitdrukkingen. Spaar setjes van 3 kaarten door gezichten te imiteren. Heb je een gevraagde kaart niet, steek dan je tong naar de ander uit. Educatief en ontzettend leuk! Met dit spel dwingen we vanzelf die glimlach op je gezicht en hopelijk levert het nog kaarten op ook!