De Sint is weer in het land en de Kerstman is vast al onderweg, dus dat betekent dat de schoentjes en de bomen weer gevuld gaan worden. Spellen zijn al jaren favoriet in de wintermaanden. Wat is er nou gezelliger dan met het hele gezin rondom de eettafel een potje te spelen?

Wij helpen je graag de beste cadeaus te vinden.

Ben jij op zoek naar gezellige, leerzame en vooral betaalbare spellen voor de decembermaand?
Lees dan verder of check hier onze sinterklaas top 10 en de top 5 populairste schoencadeautjes voor 2015!

Pick-a-Dog & Pick-a-Pig
Het chaotische zoekspelletje!

Vind je het ook zo vervelend dat je kinderen altijd winnen bij reactiespelletjes zoals ‘Set’, ‘Vlotte Geesten’ en ‘Speed Cups’? Nou dan is dit zeker… niet een spel voor jou. Pick-a-Dog is een spelletje waar alles draait om snel denken en nog sneller reageren. Iets waar kinderen bij uitstek goed in zijn.

Maar is het niet het allerleukste om je kinderen dolenthousiast een spelletje te zien spelen en helemaal uit hun dak te zien gaan als ze zonder enige hulp papa of mama inmaken? Om nog maar niet te spreken over die pretoogjes die je smeken om nog een potje, zodat ze je vooral nog een keer kunnen verslaan natuurlijk!

Of ben jij misschien zo’n ouder die de strijd maar al te graag aangaat en je kinderen vaak genoeg uitdaagt voor een potje ‘wie kan het het snelst’? Want ondanks dat kinderen een uitstekend reactievermogen hebben, ontbreekt dit zeker niet bij menig volwassene! Dus leg vooral nog een spelletje op tafel als de kinderen al in bed liggen!

Kortom: kun je die pretoogjes nou niet weerstaan, of houd je stiekem zelf wel van een uitdaging? Dan is dit eigenlijk toch wel een spel voor jou! Of natuurlijk een perfect schoencadeautje voor je kind of partner.
Dus test nu je reactievermogen en koop zo snel mogelijk: ‘Pick-a-Dog’ of ‘Pick-a-Pig’!

Mocht u een van de twee al in huis hebben, koop dan het andere, zodat u ze kunt combineren voor nog meer variatie en speelplezier!