ImproWeerwolven is een combinatie van improvisatietheater en het populaire spel Weerwolven van Wakkerdam van 999 Games. In dit spel wordt de rust in het dorpje Wakkerdam wreed verstoord door enkele weerwolven. Spelers kunnen zowel dorpeling als weerwolf zijn en doel van het spel is om de andere soort uit te schakelen.

 

In de theatervoorstelling wordt een verhaal geïmproviseerd waarin de dorpelingen samen met het publiek proberen de weerwolven te ontmaskeren en te doden. Maar hoe herken je een weerwolf? Wie is te vertrouwen? Het publiek heeft het laatste woord en beslist wie terecht wordt gesteld. Zo hopen ze de wolven te vangen voor het te laat is.

 

ImproWeerwolven werd in 2010 voor het eerst gespeeld in Amsterdam en daarna meerdere malen uitgevoerd in diverse steden in Nederland en België. De Groningse première was vorig seizoen al vlot uitverkocht. Met een laaiend enthousiast publiek in een uitverkochte zaal bleef het tot de laatste scène spannend wie de weerwolven waren. Heb je de voorstelling gemist? Of wil je jezelf verbeteren als weerwolfvanger? Grijp dan nu je kans: op zaterdag 25 juni 2016 speelt Ulteam opnieuw ImproWeerwolven!

 

Informatie

ImproWeerwolven - Barrage de Réveille, theatervoorstelling door Ulteam

Datum: zaterdag 25 juni, 20.30 uur

Locatie: De Bovenkamer van Groningen, Noorderbinnensingel 14, Groningen

Kosten: € 8,-

Kaartverkoop: www.ulteam.nl

 

Zie ook:

www.improweerwolven.nl

www.debovenkamervangroningen.nl