Tijdens het Catan Clan Toernooi op zaterdag 17 februari in Sleidinge (België) speel je niet alleen, maar in team verband met vier personen.

Je speelt het spel nog wel individueel tegen andere tegenstanders, maar alle behaalde punten van het team worden samengeteld. Een sterk team kan hierdoor de eventuele matige score van één of meerdere spelers van het team gemakkelijk rechtzetten!

Kan je zelf geen team van vier personen vormen, maar wil je toch graag deelnemen, dan is het mogelijk om bij het inschrijfformulier "Zoek Teamgenoten" in te vullen. Met deze inschrijvingen stelt de organisatie een team voor jou samen.

Het toernooi bestaat uit vier rondes. Alle spellen worden gespeeld volgens de officiële regels, tenzij anders vermeld.


Ronde 1 : Uitbreiding Steden en Ridders
Ronde 2 : Basisspel
Ronde 3 : Basisspel
Ronde 4 : Uitbreiding Steden en Ridders

Op het einde van de dag hebben de clans 16 scores behaald (vier keer vier) die worden samengeteld. De clan met de hoogste score is de winnaar!

Niet onbelangrijk: Ook dit jaar hebben ze weer een fantastische prijzentafel met schitterende spellen! Elke deelnemer ontvangt een mooie prijs!

Ben jij, samen met je vrienden, ook een liefhebber van het Catan spel? Schrijf jullie dan zeker in voor de elfde editie van het Catan Clan Toernooi.

Datum:
Zaterdag 17 februari 2018.

Locatie:
Gemeentelijke basisschool, Kerkstraat, 9940 Sleidinge (België)

Tijd:
Aanvang om 10:00 uur

Entree:
40 euro per team. (inclusief 4 drankbonnen)

Inschrijvingen en informatie op http://kapido.weebly.com/catan-clan-toernooi.html