De leukste spellen voor oudejaarsavond!

Oudejaarsavond is een van de gezelligste avonden van het jaar. En wat is er nou leuker dan lachen, gieren en brullen met de partyspellen van 999 Games?

30 Seconds
Het spectaculaire partyspel! Omschrijf vijf begrippen in 30 seconden. Lukt het je teamgenoten ze allemaal te raden? Hilarisch voor grotere gezelschappen. Nu ook in het Vlaams verkrijgbaar!

De Weerwolven van Wakkerdam
Een partyspel voor grote groepen. De burgers proberen de weerwolven te ontmaskeren! Wie is wie?
De spanning stijgt als de weerwolven ’s nachts op jacht gaan… Met Weerwolven: Het Pact kun je Weerwolven met maar liefst 47 personen spelen! 

Terra / Fauna
Beide zijn educatieve wedspellen. Bezoek in Terra de interessantste locaties ter wereld en maak in Fauna kennis met de kleurrijke dierenwereld. Wie weet het antwoord op de meest uiteenlopende vragen? En weet niemand het precies, dan wint degene die er het dichtst bij zit!

Camel Up
De stapelgekke kamelenrace! Vlot race- en gokspel voor het hele gezin. Gok op 5 kamelen, die over een zandparcours rennen en elkaar meedragen. Er kunnen liefst 8 spelers meedoen! En met de uitbreiding Camel Up SuperCup speel je zelfs met 10 spelers.

The Unusual Suspects
Een coöperatief partyspel, waarin vooroordelen de hoofdrol spelen. Een getuige antwoordt op vragen, waarna het detectiveteam verdachten onschuldig moet verklaren. Blijft uiteindelijk alleen de dader over, dan winnen alle spelers gezamenlijk. 

999 Games wenst iedereen een spetterend oudejaarsavond en een geweldig 2017 vol speelplezier!