Ook in 2017 waren er weer een aantal memorabele momenten voor ons. Hieronder een paar op een rijtje:

7x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar

999 Games scoorde in 2017 een nieuw record met maar liefst 7 nominaties voor Speelgoed van het Jaar. Een nog nooit vertoonde 7-klapper! Lees meer >>

Twee van deze nominaties wonnen Speelgoed van het Jaar 2017!
Agricola Familie-editie in de categorie 10 en 11 jaar
30 Seconds Everyday Life in de categorie 12 t/m 17 jaar
Lees hier meer >>


Great Western Trail 3x genomineerd in 2017

Great Western Trail werd dit jaar genomineerd voor drie spellenprijzen in Nederland en België. Het werd genomineerd voor Speelgoed van het Jaar, de Nederlandse Spellenprijs en de Gouden Ludo. Bij de laatstgenoemde verkiezing sleepte het spel de prijs in de wacht!
Lees meer >>


Wereldrecord met Catan Big Game

999 Games heeft met de Catan Big Game een bijzonder wereldrecord op haar naam geschreven. Eén pot Catan met 1100 man is een feit. 999 Games laat de Verenigde Staten (922 deelnemers) en Duitsland (1040 deelnemers) met dit record achter zich, maar daagt graag de volgende uit om dit record te verbreken. Lees meer >>


Vernieuwde website live!

Na uitgebreid testen mag het resultaat daar zijn en daar zijn we best een beetje trots op.
De website is zo ingericht dat je snel en gemakkelijk een totaal overzicht van onze producten kunt bekijken zoals detailfoto’s, speeltips, video’s, online speluitleg, nieuws, evenementen, acties, aanbieders en meer. Laat je inspireren en ontdek welke spellen voor jou zijn!


Namens alle medewerkers van 999 Games een goede Oud & Nieuw gewenst. Wij zijn alweer hard aan de slag om wederom een mooi assortiment voor 2018 neer te zetten. Houd onze website of socials in de gaten voor het laatste nieuws en tot volgend jaar!

Team 999 Games