Moordenaar, dief en priester gezocht!

We zijn weer op zoek naar testers en deze keer voor het mega-spannende rollenspel Machiavelli Deluxe! De meeste kennen de klassieker Machiavelli wel, maar de Deluxe versie bevat de herziene editie, uitbreiding: “De Donkere Landen” én de nieuwste uitbreiding “De Donkere Figuren”. Kortom, alles in één verzameldoos.

In dit intrigerende spel kruip je elke ronde in de huid van een ander karakter. Bijvoorbeeld die van de moordenaar, dief of priester. Met de daar bijbehorende speciale eigenschappen kan je de andere spelers manipuleren. Bluf en finesse zijn vereist om veel goud te verzamelen en daarmee gebouwen in je eigen stad te bouwen. Wie uiteindelijk de stad met de meeste punten heeft, wint het spel. 

Machiavelli DeLuxe rollenspel

999 Games zoekt 3 testers die dit spel toegestuurd krijgen om uitvoerig te testen en te recenseren. Is dit iets voor jou? Stuur je motivatie voor 5 juni 2017 naar marketing@999games.nl en wie weet ligt Machiavelli Deluxe binnenkort bij jou op de deurmat. Vergeet niet je adres bij je motivatie te vermelden.