Er zijn weer een hoop nieuwe spellen binnengekomen! Ontdek ze hier:

Exit – Het Mysterieuze Museum

De legendarische schat van de Santa Maria wordt in het
beroemde museum voor wetenschap en techniek in Florence tentoongesteld. Het is duidelijk: die tentoonstelling moet je zien! Maar in het museum slaat de deur achter je dicht en jullie zijn ingesloten. En dan staat daar nog die zeldzame machine...

Exit – De Onheilspellende Villa

Je dacht dat de villa naast je onbewoond was... Maar dan vind je een uitnodiging in je brievenbus. De deur is open en jullie betreden het herenhuis dat vol staat met elegant meubilair. Jullie verbazing wordt abrupt onderbroken als de deur achter jullie dichtvalt. Je vindt een gastenboek, waarvan de inhoud jullie doet huiveren...

Beverclan

Een bever komt zelden alleen. Daarom wil je direct 5 vrolijke knaagdieren in je burcht verzamelen. Maar eenvoudig is dat niet, want voordat je het weet zitten ze bij je buren en halen ze daar hun streken uit. Lukt het jou om de wilde beverruil te stoppen en word jij de beverbaas? Ook te combineren met Beverbende.

Saboteur – De Verloren Mijnen

Bordspelversie van het rollenspel Saboteur. Twee dwergenclans zoeken naar schatten. Loyale dwergen delen hun vondsten, maar zelfzuchtige dwergen houden alles voor zichzelf. Saboteurs horen zelfs stiekem bij de andere clan! Nog meer spanning en verrassende situaties!

Carcassonne Safari

Begeef je door de Afrikaanse steppe, waar iedereen naar de geliefde grote Afrikaanse dieren zoekt. Scoor punten voor het spotten van verschillende dieren en het scheppen van waterplassen!

Bananagrams

Het verrassend eenvoudige en simpelweg verslavende Bananagrams! Probeer zo snel mogelijk van al je letters een correcte kruiswoordpuzzel te maken, terwijl de andere spelers hetzelfde doen. Er komt geen potlood, papier of speelbord aan te pas. Het enige wat je nodig hebt is snelheid en plezier.