Nieuwsoverzicht: april 2017

Een maandelijks overzicht met nieuws en feitjes over alles wat zich afspeelt binnen en buiten 999 Games. Met deze maand nieuws over onder andere onze nieuwste spellen, de Catan Big Game, 999 Games Opens en meer.

Nieuw bij 999 Games

Het was deze maand druk in ons magazijn. Er zijn welgeteld 4 nieuwe spellen binnengekomen! En voor elk wat wils, Leo moet naar de kapper voor de kleintjes tot en met Machiavelli Deluxe voor de wat minder jonge spelers. Speel je liever met z’n tweeën? Dan is Jolly & Roger beslist het proberen waard en voor de Carcassonne-fans is de nieuwste uitbreiding een feit: Het Circus ligt vanaf nu in de winkel.

Carcassonne: Het Circus is eenconstructieve uitbreiding op het basisspel Carcassonne. Het circus reist rond in de omgeving van Carcassonne en overal waar het zijn tent opzet, stromen meeples toe. Zet meeples in de buurt van het circus, bouw met acrobaatjes menselijke piramides en zet je circusdirecteur in om extra punten te scoren. Zo wordt Carcassonne nog leuker!

In Leo moet naar de kapper speel je samen Leo de langharige leeuw, die binnen 5 dagen naar de kapper moet om het respect van de andere dieren in de jungle niet te verliezen. Het doel van de spelers is om Leo voor 8 uur ‘s avonds bij de kapper te krijgen. Hierbij wordt je geheugen aardig op de proef gesteld.

Jolly & Roger is een tweepersoonspel waarin je meer schepen dan je tegenstander probeert te veroveren. Enerzijds omdat je het bij het schip horende goud aan het einde van het spel krijgt, anderzijds omdat de meerderheid aan een schip de mogelijkheid geeft om direct kaarten in je schatkist te mogen doen. Ben je aan het einde van het spel de rijkste, dan win je!

Machiavelli Deluxe: deze nieuwe editie van het populaire kaartspel Machiavelli bevat het herziene basisspel inclusief de 15 actiekaarten, de uitbreiding “De donkere landen” en een volledig nieuwe set “De donkere figuren”. In Machiavelli kruip je elke ronde in de huid van een ander karakter. Dat geeft je speciale eigenschappen, waarmee je de andere spelers kunt manipuleren. Bluf en finesse zijn vereist om veel goud te verzamelen en daarmee gebouwen in je eigen stad te bouwen en de meeste punten te behalen. Met Machiavelli Deluxe zit je tot het einde van het spel op het puntje van je stoel!

Kortom, deze maand genoeg keuze voor iedereen!

Zet ‘m vast in de agenda

1 pot Catan met 1100 man!
Ook is de kaartverkoop voor de Catan Big Game van start gegaan. De Catan Big Game is meer dan alleen een uitvergrote versie van het spel.In de Big Game wordt het spelsysteem van Catan gebruikt om grote groepen spelers collectief te laten spelen om zo een geheel nieuwe spelervaring te beleven. En met grote groepen bedoelen we heel grote groepen! Na de Verenigde Staten (922 deelnemers) en Duitsland (1040 deelnemers) is het nu de beurt aan ons om het wereldrecord Catan te verbreken. Doe jij ook mee aan deze te gekke groepservaring?

Bestel je kaarten nu hier! (€2,50 per deelnemer)

999 Games Open
De tweede periode van de 999 Games Open-toernooien met in de hoofdrol de spellen Skye en Carcassonne zit er op. Menno Verbakel staat momenteel ruimschoots bovenaan in het klassement met maar liefst 32 punten. Ruben Reintjes bezet de tweede plaats met 24 punten en Jan Stronkman en Rob Meijer delen de derde plaats met 19 punten. Bekijk hier het volledige klassement. Wil jij ook een Open-toernooi organiseren of deelnemen aan een toernooi bij jou in de buurt? Kijk dan hier voor meer informatie. In de periode mei/juni is het de beurt aan Potion Explosion en Boonanza.

Outlet Sale
Op zondag 21 mei 2017 organiseert 999 Games wederom de Outlet Sale. Deze is voor iedereen toegankelijk en een ideale manier om je collectie aan te vullen met goedkope bordspellen, (verzamel)kaartspellen, accessoires en andere artikelen met kortingen. Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of voor jezelf? Kom dan ook! Klik hier voor meer informatie.

Overig nieuws

We hebben jullie flink in de maling genomen op 1 april! 30 Seconds Senior: het spectaculaire partyspel voor in het bejaardentehuis was helaas een grap. Maar niet getreurd, want later dit jaar komt 30 Seconds Everyday op de markt. En dat is niet alleen leuk voor senioren, maar voor iedereen!

 

Wil je nog sneller op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookTwitter en Instagram, en meld je aan voor de nieuwsbrief!