Nieuwsoverzicht: februari 2017

Een maandelijks overzicht met nieuws en feitjes over alles wat zich afspeelt binnen en buiten 999 Games. Met deze maand nieuws over onder andere: filmpjes, nominaties en een van de grootste speelgoedbeurzen ter wereld.  

Nieuw bij 999 Games
Sommige zullen het al gezien hebben, maar we zijn bij 999 Games druk bezig met allerlei leuke en leerzame video’s. We hebben flitsende promo’s en superleuke speluitleggen. Deze maand hebben we promotiefilmpjes online gezet van Het Orakel van Delphi, Regenwormen en 30 Seconds, en binnenkort komt er ook een speluitleg van Delphi. We zijn natuurlijk nog lang niet bij met alle spellen, maar we hebben mensen heel hard aan het werk gezet om dat zo snel mogelijk op te lossen!

Onze spellen zijn een succes!
Voor sommigen bekend voor anderen niet, maar een heel populaire website voor alles over bordspellen is boardgamegeek.com. Deze (Engelstalige) website deelt elk jaar awards uit genaamd: Golden Geek Awards. Dit jaar is Great Western Trail genomineerd als Board Game of the Year. En De Ark is Vol is genomineerd voor Best Family Game of the Year. Laten we hopen dat de winnaars iets beter bekend worden gemaakt dan bij de Oscars!

 

‘Je had erbij moeten zijn’
Een evenement waar je misschien niet bij had kunnen zijn, maar wat misschien wel eens leuk is om te lezen, is waar 999 Games nou zo al naar toe gaat. Dus afgelopen maand is een team op pad gegaan naar een van de grootste speelgoedbeurzen ter wereld in Neurenberg, Duitsland. Deze beurs bestaat uit 11 grote hallen vol met speelgoed, waarvan 2 hallen speciaal ingedeeld zijn voor alleen maar bordspellen. Deze beurs is speciaal voor ondernemers om hun nieuwe producten te showen. Wij zijn daar naartoe gegaan om te kijken welke spellen we graag naar het Nederlandse publiek brengen. 5 dagen lang gaan wij stands af om spellen te spotten, spelen, keuren en af te strepen, een ware straf al zeg ik het zelf! De resultaten van deze beurs kun je in het najaar in de winkels zien!

Wil je nog sneller op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram, en meld je aan voor de nieuwsbrief!