Nieuwsoverzicht: juli 2016

Een maandelijks overzicht met nieuws en feitjes over alles wat zich afspeelt binnen en buiten 999 Games. Met deze maand nieuws over onder andere: een volle ark, een verdacht spel en alweer in de prijzen!

Nieuw voor in je kast
De Ark is Vol is eindelijk binnen en wij sturen volle arken (vrachtwagens) de deur weer uit! Vorige maand werd natuurlijk bekend dat dit spel al een nominatie binnen had gehaald zelfs voor hij in de winkels lag! Gelukkig kan nu iedereen zelf beleven waarom dit spel nou zo leuk is en waarom de jury voor dit spel heeft gekozen.

The Unusual Suspects wordt verdacht van een spel met te veel speelplezier! Iedereendie er ook maar aan denkt om dit spel te kopen wordt per direct gearresteerd en gefotografeerd als verdachte. Alle verdachten worden ook nog publiekelijk bekend gemaakt op onze facebook. Kortom, een levensgevaarlijk leuk spel! Doe mee aan de actie en wordt zelf hoofdverdachte nummer 1!

Burcht Fladderstein is een spannend spel met vleermuizen en vampiers voor jong en oud. Probeer met een speciaal apparaat de vleermuizen door de burcht te lanceren en zorg ondertussen dat je zo veilig mogelijk boven komt. Het lijkt zo makkelijk maar de vleermuizen vliegen al gauw alle kanten op behalve de kant op die je wilt! Ze gaan of te hard dan weer te zacht, dan weer tegen het hoofd van je medespeler en met een beetje geluk wel door het juiste raam!

Carcassonne  is natuurlijk niet nieuw. Maar na 11 jaar was het wel tijd voor ditpopulaire spel om een nieuw jasje te krijgen. Nu is het gras weer fris en groen, de daken weer blauw en schoon en lijkt de zon weer harder te schijnen in het altijd gezellige Carcassonne!

Onze spellen zijn een succes!
Eerder hadden we het al over de prestigieuze ‘Spiel des Jahres’, een prijsuitreiking in Duitsland voor de beste bordspellen van dit jaar. Toen hadden we het over de winnaar van de kinderprijs, nu is ook de winnaar bekend gemaakt van de categorie ‘kennerspiel’ de categorie voor de echte veelspeler. En tromgeroffel.. ook nu weer in de prijzen! Skye heeft deze mooie prijs in de wachtrij gesleept.

 

‘Je had erbij moeten zijn’
De zomer is begonnen en daarom is het iets stiller in spellenland. Maar waar groten evenementen even op zich laten wachten zijn de leuke kleinere toernooien gewoon doorgegaan. Afgelopen maand stond bij de 999 Open Stenen Tijdperk op de agenda. Er zijn weer veel verschillende toernooitjes gespeeld. De verslagen en uitslagen hiervan kun je op onze website volgen. Denk je nou ‘daar had ik ook bij willen zijn’, dat kan nog! Stenen Tijdperk wordt ook nog  de hele maand augustus gespeeld, kijk hier voor een toernooi bij jou in de buurt.

Ander spellennieuws
999 Games zorgt dat jij je deze zomer niet hoeft te vervelen! In onze nieuwsbrief van juli vroegen we onze lezers wat hun favoriete reisspelletje is en de uitslag is hier te lezen. Ook kwamen we onze lezers tegemoet op de meest tropische dagen van het jaar. We hopen natuurlijk dat daar nog vele van volgen en lees dan hier wat wij de meest geschikte spellen vinden voor dat soort dagen!

Wil je nog sneller op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram, en meld je aan voor de nieuwsbrief!