Het officiële Nederlands Kampioenschap Carcassonne 2018 vindt plaats op 25 maart op het evenement Zuiderspel in Veldhoven. Durf jij het aan?

Iedere deelnemer speelt 3 ronden met alleen het basisspel. Daarna spelen de beste 8 spelers 3 finaleronden met een knock-out systeem. De eerste 3 rondes spelen 3, 4 of 5 spelers aan een tafel. De laatste 3 finalerondes zijn 1 tegen 1. De beste 4 spelers winnen een prijs, bestaande uit één of meer spellen. De winnaar kwalificeert zich voor het Wereldkampioenschap in Essen (Duitsland) en krijgt een bijdrage in de reis en overnachting hiervoor. Bovendien mag deze speler zich Nederlands Kampioen Carcassonne 2018 noemen.

Deelname is gratis. Deelnemers betalen wel een beurstoegang van € 6 per persoon. Let op!: Vooraf inschrijven is verplicht. Voor de eerste 100 deelnemers die zich inschrijven, ligt bij het toernooi een goodiebag klaar. Er is ruimte voor 128 deelnemers. Inschrijven kan tot 21 maart en is heel eenvoudig via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS5UAWAdE_-gz9ZAIAkfy85Fva0apa1D7A2-fBVBy-iRJa8w/viewform

Vind je Carcassonne leuk en heb je zin in een gezellige middag, geef je dan nu op! Na het toernooi kun je nog genieten van 2.500 vierkante meter spelplezier op de beurs .

Bezoek onze stand en ervaar de nieuwste spellen Majesty, Berenpark, Polis, Caverna: Het Duel en Happy Salmon. De XL-versie van Leo moet naar de kapper is ook te spelen. Onze demonstrateurs leggen de spellen voor je uit, zodat je meteen kunt beginnen. Kom en speel mee! Klik hier voor meer informatie over Zuiderspel.