NK Catan 2017

Op zondag 21 mei organiseert Roll The Dice in samenwerking met 999 Games het Nederlands Kampioenschap Catan. In 3 of 4 ronden wordt beslist wie de beste Catan-speler van Nederland is. 

Tijdens het toernooi wordt, net als op het Europees Kampioenschap, alleen met het basisspel van Catan gespeeld.  

Iedere speler speelt 3 ronden en daarna speelt de top 4 nog een finaleronde. De uiteindelijke top 4 valt in de prijzen. De nummer 1 kwalificeert zich voor het Europees Kampioenschap in Wenen en krijgt een tegemoetkoming van maximaal € 150,- in reiskosten. Bovendien mag de winnaar zich Nederlands Kampioen Catan 2017 noemen. De nummers 2, 3 en 4 worden met spellen beloond.

Om deel te mogen nemen aan het toernooi moet je minimaal 10 jaar zijn en de spelregels van het basisspel Catan kennen. Deelname is gratis, maar je dient je wel vooraf in te schrijven. Klik hier om je in te schrijven. De inschrijving sluit op 14 mei 2017.

Vind je Catan geweldig en heb je zin in een gezellige middag? Geef je dan nu op! Dit is je kans om te laten zien dat jij de beste Catan-speler bent!

Klik hier voor meer informatie over het kampioenschap.
Er is ruimte voor 128 deelnemers, dus zorg dat je er snel bij bent. Voor de eerste 64 deelnemers die zich inschrijven, ligt bij het toernooi een goodie bag klaar.

Datum:
21 mei 2017

Locatie:
De Nieuwe Band, van Aelstlaan 14, 5503 BD Veldhoven

Tijd:
Aanvang om 11:00 uur

Meer informatie: http://www.rollthedice.nl/activiteiten/nk-catan/