SPIEL, het grootste jaarlijkse spellenevenement van Europa staat weer voor de deur. Op deze beroemde beurs in het Duitse Essen zullen wij ook dit jaar weer speuren naar de tofste spellen om naar Nederland te brengen.

Van sommige spellen die op SPIEL te spelen zullen zijn kunnen wij nu al aankondigen dat ze straks ook bij 999 Games worden uitgegeven. Een voorproefje:

Tapestry
Vertel het verhaal van je eigen unieke beschaving. Tapestry is het nieuwe strategische bordspel van de succesvolle spelontwerper Jamey Stegmaier. 1 november is de wereldwijde release en dan zal deze ook bij ons verkrijgbaar zijn.

- 1 november 2019 -

Wingspan uitbreiding: Europa
Europa is de eerste uitbreiding op het populaire vogelverzamelspel dat de ene na de andere spellenprijs wint. De nieuwe kaarten met Europese vogels brengen andere eigenschappen én uitdagingen met zich mee en kunnen door die van het basisspel worden geschud.

- 22 november 2019 -

Catan: Kosmonauten
Na 20 jaar komt er een nieuwe editie van de geliefde Catan-klassieker ‘Sternenfahrer’. Met nieuw artwork, nieuwe spelregels en fraaie speelstukken zal deze losstaande editie eindelijk ook in het Nederlands verschijnen.

- januari 2020 -

King’s Dilemma
Het besturen van een koninkrijk is zo makkelijk nog niet, blijkt na een paar potjes King’s Dilemma. In dit verhalende ‘Legacy spel’ van epische proporties nemen spelers de rol aan van de verschillende nobele huizen in het koninkrijk Ankist die de koning raad moeten geven. Wat is goed voor het koninkrijk en, als het even kan, ook goed voor jouw huis?

- voorjaar 2020 -

Similo  
Het coöperatieve Similo is een schitterend geillustreerd, deductief kaartspel. Door de juiste kaarten als hints te spelen, zullen spelers het geheime karakter proberen te raden. Er verschijnen twee verschillende versies.

- voorjaar 2020 -

Marco Polo II: Op bevel van de Khan.
In de voetsporen van Marco Polo, nog steeds één van de meest gespeelde spellen onder collega’s van 999 Games krijgt een vervolg! Marco Polo II: op bevel van de Khan is een op zichzelf staand spel en voelt even vertrouwd als vernieuwend aan.

- voorjaar 2020 -

Keer op keer '2' 
Naast Marco Polo zien we nog een ander vervolg op een geliefd spel aan de horizon. Want Keer op Keer, de populaire Roll & Write van Inka & Markus Brand krijgt een broertje! Met nieuwe dobbelstenen en afkruismogelijkheden gaat ‘2’ verder waar Keer op Keer ophoudt. Wees gewaarschuwd, want ook hier geldt, dat het nooit bij één spelletje blijft.

- voorjaar 2020 -