Outlet Sale 21 mei 2017

Pak jouw voordeel op de beste bord- en kaartspellen, puzzels en meer met kortingen tot wel 60%!

Zondag 21 mei van 10-15 uur in het 999 Games-magazijn te Almere is de Outlet Sale voor iedereen toegankelijk en van alle gemakken voorzien. Neem de kinderen gezellig mee, zij kunnen op het springkussen en het kids-plein terecht. De Smultantes zijn wederom van de partij met wel 15 verschillende tosti’s en broodjes, en onze demonstrateurs staan voor je klaar om de nieuwste spellen uit te leggen en met je te spelen. Kortom, maak er een compleet dagje van en pak deze kans op kortingen om jouw spellenkast aan te vullen.

Je vindt hier naast onze allernieuwste spellen ook (licht)beschadigde spellen en old-timers voor extra scherpe prijzen. Ook kun je op de Outlet Sale terecht voor onze evergreens als Catan, Carcassonne, 30 Seconds, Regenwormen, Halli Galli en nog veel meer.

Extra info

  • 100% rolstoeltoegankelijk
  • 100% kindvriendelijk
  • Pinnen? Graag, maar contant mag ook
  • Je kunt helaas niet per creditcard betalen
  • Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Van tevoren je route door het magazijn uitstippelen?
    Klik hier voor de locatielijst.

Catan-inruilactie: Let op! Laatste keer!

Tijdens de Outlet Sale kun je voor de laatste keer gebruik maken van de unieke Catan-inruilactie! Ruil je oude Catan-spel bij de deur in en ontvang een coupon waarmee je de herziene editie voor slechts € 20,- kunt kopen! Dit is handig als je gebruik wilt maken van de nieuwe edities van de uitbreidingssets. Deze coupon is uitsluitend geldig op de Outlet Sale van 21 mei 2017. De actie geldt uitsluitend voor basisspellen van Catan, dus niet voor uitbreidingen.

Tot dan!