Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen zijn wij genoodzaakt de Outlet Sale van dit voorjaar te annuleren. We zullen deze verplaatsen naar een ander moment, wanneer het weer verantwoord en toegestaan is. Houd ons hiervoor in de gaten. Wij melden ons zodra we meer weten. Namens het team van 999 Games: veel sterkte de komende tijd en stay safe. Blijf binnen en speel spellen!

Kom shoppen voor de leukste spelletjes voor onderweg of vakantie. Pak jouw voordeel op de beste bord- en kaart- en reisspellen, puzzels en meer met kortingen tot wel 60%!

De sale is voor iedereen toegankelijk en van alle gemakken voorzien. Onze collega’s staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maak er een compleet dagje uit van en pak deze kans op kortingen om jouw spellenkast te vullen. Uiteraard vind je hier ook de leukste spellen voor onderweg.

 

Datum
Nog niet bekend.

Locatie
999 Games

Wormerweg 2
1311 XB Almer (NL)

Tijd
10-15 uur 

 

Je vindt hier naast onze allernieuwste spellen ook (licht)beschadigde spellen en old-timers voor extra scherpe prijzen. Ook kun je op de Outlet Sale terecht voor onze meest bekende titels als Catan, Carcassonne, 30 Seconds, Regenwormen, Halli Galli en nog veel meer.

 

 

Extra info

- 100% rolstoeltoegankelijk.
- 100% kindvriendelijk.
- Pinnen? Graag! Maar contant mag ook.
- Creditcardbetalingen zijn helaas niet mogelijk.
- Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
- Je route door het magazijn vast uitstippelen? Hier vind je in de week van de sale de locatielijst.

 

Tijdens deze magazijnverkoop vind je al onze spellen in het magazijn, zolang de voorraad strekt. Ook vind je op ons terrein de foodtruck van Smultantes Tosti Tantes! De Smultantes uit Almere verkopen verschillende handgemaakte tosti’s, broodje saté en smoothies vanuit hun foodtruck.