Scoor de leukste cadeaus voor de feestdagen en pak jouw voordeel op de beste bord- en kaartspellen, puzzels en meer met kortingen tot wel 60%!

Zaterdag 23 en zondag 24 november van 10 – 15 uur in het 999 Games-magazijn te Almere is de Outlet Sale. 

De sale is voor iedereen toegankelijk en van alle gemakken voorzien. Onze collega’s staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maak er een compleet dagje uit van en pak deze kans op kortingen om jouw spellenkast, of die van iemand anders, te vullen. Uiteraard vind je hier ook de leukste schoencadeautjes, voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.Datum:
Zaterdag 23 en zondag 24 november

Locatie:
999 Games
Wormerweg 2
1311 XB Almere (NL)

Tijd:
10 – 15 uur

Je vindt hier naast onze allernieuwste spellen ook (licht)beschadigde spellen en old-timers voor extra scherpe prijzen. Ook kun je op de Outlet Sale terecht voor onze meest bekende titels als Catan, Carcassonne, 30 Seconds, Regenwormen, Halli Galli en nog veel meer.

Extra info

- 100% rolstoeltoegankelijk.
- 100% kindvriendelijk.
- Pinnen? Graag! Maar contant mag ook.
- Creditcardbetalingen zijn helaas niet mogelijk.
- Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
- Je route door het magazijn vast uitstippelen? Klik hier voor de locatielijst.

Tijdens deze magazijnverkoop vind je al onze spellen in het magazijn, zolang de voorraad strekt. De kans dat je op zondag misgrijpt is dus klein!

Ook vind je op ons terrein de foodtruck van Smultantes Tosti Tantes! De Smultantes uit Almere verkopen verschillende handgemaakte tosti’s, broodje saté en smoothies vanuit hun foodtruck.