Zoals ieder jaar gaat 999 Games voor jullie op zoek naar de mooiste producten op giga-spellenbeurs ‘Spiel’ in Essen. We verklappen vast een aantal titels die binnenkort als Nederlandstalige editie in de winkels liggen.

Majesty – vanaf eind november verkrijgbaar
Eenvoudig kaartspel met Middeleeuws thema. De details van dit spel worden pas op Spiel 2017 bekendgemaakt. 

2-4 spelers - 20-30 min. - 7-99 jaar

Klus Geklaard – vanaf november verkrijgbaar
Solospel, waarin je in 7 ronden alle kaarten in het spel probeert te sorteren. Daarbij moet je handig van acties op de kaarten gebruik maken. Koffie en snoep houden je alert. Lukt het je om de puzzel op te lossen? De kaarten vormen gesorteerd een flipboekje! 

1 speler - 30 min. - 12-99 jaar

Hoogspanning Legacy – vanaf november verkrijgbaar
Met deze kleine uitbreiding tover je het basisspel om tot een bordspel met een verhaal. Omdat er steeds kaarten aan het spel worden toegevoegd en eruit worden verwijderd, is elk spel anders. Zo wordt Hoogspanning nog spannender! 

2-6 spelers - 120 min. - 12-99 jaar

De Legenden van Andor: De Donkere Helden – in 2018 verkrijgbaar
Uitbreiding op deel III van De Legenden van Andor. Deze bevat 4 nieuwe helden, waarmee de spelers met z’n vijven of zessen de legenden uit het laatste deel van de Andor-serie kunnen spelen. Maar je kunt de nieuwe helden natuurlijk ook met minder spelers gebruiken! 

2-6 spelers - 60-90 min. - 10-99 jaar

7x nieuwe EXIT – in 2018 verkrijgbaar
Deze uitdagende coöperatieve escape room-spellen smaken naar meer. Na de 3 eerste uitgaven, De Grafkamer van de Farao, Het Geheime Lab en De Verlaten Hut, komen er nu 7 nieuwe EXIT’s bij voor de fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de exacte releasedatum.

1-6 spelers - 45-90 min. - 12-99

Dominion: Tweede editie – vanaf november verkrijgbaar
Stel een stapel kaarten samen met je geld, overwinningspunten en acties die je kunt uitvoeren. Door de verschillende combinaties koninkrijkkaarten is elk spel anders. In deze tweede editie zijn 6 kaarten vervangen en is er 1 toegevoegd. 

2-4 spelers - 30 min. - 8-99 jaar

Dominion Intrige: Tweede editie – vanaf eind november verkrijgbaar
Uitbreiding op het populaire deckbuildingsspel Dominion. In vergelijking met de eerste editie zijn 6 kaarten vervangen en is er 1 toegevoegd. Dominion Intrige is uitsluitend speelbaar in combinatie met het basisspel en ook met andere uitbreidingen te combineren. 

2-4 spelers - 30 min. - 8-99 jaar

Let op! Naast de nieuwe edities van Dominion en Dominion Intrige komen er in 2018 ook upgrade packs uit waarmee je je oude Dominion kan voorzien van de nieuwe kaarten.