ReuzeSpelPlezier viert het 1-jarig bestaan

ReuzeSpelPlezier viert haar jubileum met een weekend vol activiteiten, waaronder op zondag het Catan- en Beverbende-tornooi!

Vrijdag is nu eenmaal quiz-dag. Vandaar dat ze op deze dag van het feestweekend op zoek gingen naar het beste trivia-spel. De deelnemende trivia-spellen waren: Iknow, Bezzerwizzer, Trivial Pursuit en Terra. Concept: de deelnemers konden zich inschrijven in ploegjes van vier. Tijdens het event werden de groepjes over de vier spellen verspreid. Na een afgesproken tijd werd er doorgeschoven.

De spelers mochten kiezen wanneer ze welk spel speelden, maar mochten elk spel maar eenmaal spelen. Zo zat er toch wat variatie in de samenstelling van de ploegen. De winnaar kreeg 4 punten, de tweede 3 en de laatste 1. De punten werden per ploeg samengeteld. Er werd de hele tijd gestreden met alle kennis die de deelnemers voor handen hadden. Daarnaast werd op het einde ook gevraagd om ieder spel punten te geven: 4 voor het beste trivia-spel en vervolgens afbouwend naar 1 voor het slechtste trivia-spel. De winnende ploeg kreeg namelijk een exemplaar van het winnende trivia-spel.

En de winnaar was…………….TERRA!