Zondag, de 11de van de 11de is het ‘Singles Day’! En om deze dag met jullie te vieren ontvang je zondag 11% korting op een aantal eenpersoonsspellen en alle puzzels! Trakteer jezelf op deze dag met een leuk spel of mooie puzzel.

Deze korting is natuurlijk niet alleen voor de singles onder ons. Vind jij het heerlijk om jezelf even terug te trekken en je ergens anders op te focussen? Of heb je simpelweg niemand in je omgeving die spellen leuk vindt? Dan is deze korting ook ideaal voor jou!

Klus Geklaard!

Solospel, waarin je in 7 ronden alle kaarten in het spel probeert te sorteren. Daarbij moet je handig van acties op de kaarten gebruik maken. Koffie en snoep houden je alert. Lukt het je om de puzzel op te lossen? De kaarten vormen gesorteerd een flipboekje!

Brains: De Japanse Tuinen

Solitair puzzelspel met 5 moeilijkheidsgradaties. Leg kaarten zo aan elkaar dat de Japanse tuin aan de gestelde voorwaarden voldoet. Voor urenlang puzzelplezier!

Brains: Toverdrank

Solitair puzzelspel met 5 moeilijkheidsgradaties. Gebruik de correcte hoeveelheid van de juiste ingrediënten om de puzzels op te lossen. Voor urenlang puzzelplezier!

Vrijdag

Vrijdag is een uniek spel, dat de speler steeds weer voor verrassende keuzes stelt. Hij zal merken dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om de hindernissen op zijn weg aan te pakken. Door de verschillende moeilijkheidsgradaties is het spel geschikt voor verschillende leeftijdscategorieen. "Vrijdag" is een avontuur voor 1 speler.

Tangram

Tangram is een Chinese puzzel, bestaande uit 7 houten stukjes. Probeer alle afgebeelde vormen te reproduceren. Met 800 verschillende illustraties.

Flip ‘m: De Autoweg

Kantel en schuif! Solitair puzzelspelletje. Elke versie bevat 36 uitdagingen van drie verschillende niveaus.

Flip ‘m: De Tekkel

Kantel en schuif! Solitair puzzelspelletje. Elke versie bevat 36 uitdagingen van drie verschillende niveaus.

Alle puzzels

De korting wordt verrekend in je winkelwagen.